Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Casa Milà La Pedrera: zonder wachtrij

4.5 (11)
Vanaf € 25,80

Bezoek de meest iconische bezienswaardigheid van Barcelona: Casa Milà La Pedrera. Dit is één van de beste voorbeelden van het werk van architect Antoni Gaudi. Casa Milà La Pedrera wordt gezien als één van de meest buitengewone gebouwen van de 20e eeuw vanwege zijn spectaculaire gevel, appartementen en uniek dak.

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij Casa Milà La Pedrera
- Bezoek vier van de belangrijkste plekken van het gebouw
- Bewonder de ongeëvenaarde architectuur van Antoni Gaudí
- Bekijk het UNESCO-werelderfgoed
- Leer via een audioguide

Wat kan ik verwachten?

Casa Milà, in de volksmond bekend als La Pedrera, is het laatste woongebouw ontworpen door de grote architect Antoni Gaudí. Deze UNESCO-werelderfgoed locatie, gebouwd tussen 1906 en 1912, is een van de mooiste voorbeelden van de erfenis van Gaudí. Het is ook geprezen als een van de belangrijkste gebouwen van de 20e eeuw.

Met dit ticket slaat u de lange wachtrijen buiten over zodat u meer tijd heeft om deze populaire bezienswaardigheden te ontdekken. U ziet vier van de belangrijkste plekken in het gebouw: het dak, de zolder, de appartementen en de binnenplaatsen. Het dak toont de baanbrekende architectuur van Gaudí. Vanaf hier ziet u de externe trappenhuizen en de fantastisch gevormde schoorstenen én u heeft een 360 graden uitzicht op de stad.

Het dak met zijn kronkelige vormen en veranderingen in niveau, is één van Gaudi's meest baanbrekende ruimtes. Het trappenhuis en magisch gevormde schoorstenen zijn de kenmerken die het meest op het oog vallen en zijn iconisch symbolen geworden voor Gaudí en Barcelona.

De zolder in Casa Milà huisvest de enige tentoonstelling die is opgedragen aan het leven en werk van Gaudi en laat de creaties van de architect zien door modellen, plannen, foto's en videos. 

De appartementen van Casa Milà, met prachtige decoratieve elementen ontworpen door Gaudí, zijn een nagebouwde burgerlijke familie-appartementen uit het begin van de 20e eeuw. Gevuld met meubels en huishoudelijke apparatuur uit die tijd, geven ze in een mooi inzicht in het leven in de 20e eeuw.

De binnenplaatsen laten Gaudí's innovaties zien. Kijkend op de binnenplaatsen, is het goed te zien dat Gaudí zijn inspiratie haalde uit de natuur.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar Casa Milà.

Ticket categorieën

Volwassene (13+)
Kind (7-12)
Baby/kind (0-6): gratis

Openingstijden

Maart - oktober: 09:00 - 20:00 uur
November - februari: 09:00- 18:00 uur

Bestel

zat, 3 oct 2020

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Beste tijdstip voor een bezoek

Wat is inclusief?

- Een ticket waarmee u de wachtrij overslaat
- Een audioguide

Routebeschrijving

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

Adres
Provença, 261-265 08008 Barcelona

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!