Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Barcelona

Welkom bij BarcelonaTicket.nl, de website met toegangskaarten voor attracties en reserveringen voor rondleidingen in Barcelona. Boek veilig en gemakkelijk tickets voor sightseeing tours in Barcelona en zie Gaudi's meesterwerken zoals Sagrada Familia, Park Güell en Casa Batló. Geniet van een echte flamenco show of neem een rondleiding door Champ Nou, FC Barcelona's bekende stadion.

  • 3,3 Miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

4.4 (9)
Vanaf € 23.2
Bezoek het iconische Barcelona landmerk La Pedrera de Dia, het is één van de fijnste voorbeelden van het werk van een groot architect, Antoni Gaudi.

La Pedrera wordt gezien als één van de meest buitengewone gebouwen van de 20ste eeuw vanwege zijn spectaculaire gevel en uniek dak.

Als u tickets koopt voor La Pedrera krijgt u:
- Uw tickets meteen in uw inbox.
- Vermijdt u de wachtrij met onze tickets
- Ervaar 4 van de belangrijkste gebieden van het gebouw.

Wat is La Pedrera de Dia?
La Pedrera de Dia is het huis dat Antoni Gaudi heeft ontworpen op het hoogtepunt van zijn carrière, een huis waar hij de rest van zijn leven bleef wonen.

De Casa Milà, beter bekend als La Pedrera (Catalaans voor steengroeve) is een uniek gebouw ontworpen door Gaudi (1852-1926) en gebouwd tussen 1906 en 1912. Het is als UNESCO World Heritage plaats herkend in 1984.

Wat is bij dit bezoek inbegrepen?
Dit bezoek is inclusief de vier belangrijkste gebieden van het gebouw:

Het dak met zijn kronkelige vormen en veranderingen in niveau, dit is één van Gaudi's meest baanbrekende ruimtes. Het trappenhuis en magisch gevormde schoorstenen zijn de kenmerken die het meest op het oog vallen en zijn iconisch symbolen geworden voor Gaudi en Barcelona.

De Espai Gaudi is gelegen in meest gedistingeerde plaats ontworpen door Gaudi: de zolder in La Pedrera. Het huisvest de enige tentoonstelling opgedragen aan het leven en werk van Gaudi en laat de creaties van de architect zien door modellen en plannen, objecten en ontwerpen foto's en videos. 

Het Pedrera eigentijdse appartement is een recreatie van een bourgondische familie in de vroege 20ste eeuw, dat ons laat zien hoe men toen leefde, met eigentijdse meubelen en huishoudelijke apparaten en decoratieve elementen ontworpen door Gaudi. 

De Binnenplaatsen die Gaudi's innovaties laat zien, laten zien hoe het gehele gebouw is geïnspireerd op de natuur. 

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen 7 en  12 jaar. Kinderen tussen 0 en 6 jaar zijn gratis, onder begeleiding van een betalende volwassene. 

Belangrijke informatie:
- Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar La Pedrera de Dia.
- La Pedrera de Dia is gesloten op 25 december 
- Om uw bezoek aangenamer te maken en de wachtrijen te vermijden, raden wij uw aan om La Pedrera in de middag te bezoeken (na 4 PM) of vroeg in de ochtend (tussen 9-10 AM).

Ticket categorieën

Adult (13+)
Child (7-12)
Child (0-6): Free 

Openingstijden

November-februari: 9 AM tot 6.30 PM. Laatste toegang: 6 PM. Maart-oktober: 9 AM tot 8 PM. Laatste toegang: 7.30 PM.

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Wat is inclusief?

The visit includes four of the building’s most significant areas:
The rooftop with its sinuous forms and changes in level, this is one of Gaudí’s most groundbreaking spaces. The stairwells and magically shaped chimneys are the most eye-catching features and have become iconic symbols of Gaudí and Barcelona.
The Espai Gaudí is located in one of the most distinctive spaces designed by Gaudí: the attic in La Pedrera. It houses the only exhibition dedicated to Gaudí’s life and works which showcases the architect’s creations through models and plans, objects and designs, photographs and videos.
The Pedrera period apartment is a recreation of an early-20th-century bourgeois family apartment which gives us an insight into the way they lived, with period furniture and household equipment of the period and decorative elements designed by Gaudí.
The courtyards which showcase Gaudí’s innovations, show how nature inspired the entire building.

Routebeschrijving

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

Adres
Provença, 261-265 08008 Barcelona

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!