Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Boottocht Las Golondrina de Barcelona

3.0 (2)
Vanaf € 17,00

Maak een boottocht door de haven van Barcelona en langs de kustlijn van Las Golondrina de Barcelona. Deze tochten bieden een aantal van de meest opmerkelijke en unieke uitzichten over Barcelona. Het bedrijf dat de boten runt, Sirenas S.A., bestaat al meer dan 125 jaar! Ga mee met deze trotse maritieme traditie en zeil over de Mediterraanse zee!

Hoogtepunten

- Kies uit twee pittoreske tours
- Geniet van een heerlijke boottocht
- Zeil uit met een bedrijf dat al sinds 1888 actief is!

Wat kan ik verwachten?

U kunt kiezen uit twee verschillende tours. Afhankelijk van uw keuze kunt u genieten van verschillende bezienswaardigheden.

Barcelona Mar (1 uur en 30 min):
Dit is de ideale manier om de skyline en de stranden van Barcelona te zien. U ziet Olympic Marina, het Auditori Forum en andere prachtige gebouwen in de skyline van de stad.

Barcelona Haven (40 min): 
Deze reis toont u de haven en de kust van Barcelona. Geniet van het uitzicht op de Maremagnum, de nieuwe Puerto de Europa Brug, de klokkentoren en het kasteel en de berg van Montjuïc.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee op uw tour. U moet uw e-ticket omwisselen bij Las Golondrinas Ticket Kantoor, Portal de la Pau s/n (aan het einde van de Ramblas).

Waar vertrekt de boot?
De boottocht vertrekt vanaf Portal de la Pau. Het adres is: Moll de les Drassanes 2. De plek waar de boot vertrekt is tegenover het Columbus monument (Mirador de Colom).

Ticket categorieën

Volwassene (11+)
Kind (4-10)
Baby (0-3): gratis

Bestel

vri, 25 sep 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Las Golondrina de Barcelona

Adres
Plaça Portal de la Pau 08001 Barcelona

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!