Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Barcelona

Welkom bij BarcelonaTicket.nl, de website met toegangskaarten voor attracties en reserveringen voor rondleidingen in Barcelona. Boek veilig en gemakkelijk tickets voor sightseeing tours in Barcelona en zie Gaudi's meesterwerken zoals Sagrada Familia, Park Güell en Casa Batló. Geniet van een echte flamenco show of neem een rondleiding door Champ Nou, FC Barcelona's bekende stadion.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Mirador de Colom (Columbus monument)

Vanaf € 6.8

Bezoek het iconische Barcelona monument Mirador de Colom, ook bekend als het Columbus monument. U kunt binnenin de kolom de lift nemen naar de uitkijk galerij op de top. Hier heeft u een geweldig uitzicht over Barcelona, 60 meter boven de grond.

Het verhaal achter de Mirador de Colom
Het Columbus  monument werd in 1888 toegewijd als onderdeel van de plechtigheden ter markering van de universele tentoonstelling. Het monument staat aan het einde van de Rambla van Barcelona, dichtbij de zee.

In 1881 heeft de stad Barcelona toestemming gegeven om dit monument op te richten als eerbetoon aan Christopher Columbus, die vertrok vanuit de haven van Barcelona nadat hij in oktober 1492 Amerika had ontdekt.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar de kassa van Mirador de Colom,  Plaça del Portal de la Pau, aan het einde van de Ramblas, hier kunt u uw tickets omwisselen.

Waar bevindt zich Mirador de Colom?
U vindt Mirador de Colom aan het einde van de Ramblas.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Ticket categorieën

Adult (13+)
Child (4-12)
Child (0-3): Free when accompanied by a paying adult. 

Openingstijden

Openingstijden uitzichtpunt*. 1/3-30/9: Dagelijks van 8.30 AM tot 8.30 PM en 1/10-28/2: Dagelijks van 8.30 AM tot 7.30 PM. Gesloten op: 1/1, 6/1, 23/12 en 26/12. *De laatste lift vertrekt 30 minuten voor sluitingstijd.

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Mirador de Colom

Adres
Plaça del Portal de la Pau (aan het einde van de Ramblas)

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!