Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Flamenco Show Tablao Cordobes

4.5 (42)
Vanaf € 49,90

U zult uw ogen niet kunnen afhouden van de Flamenco Show bij Tablao Cordobes. Met hun zwarte en rode outfits en verbluffende bewegingen maken deze artiesten uw avond een avond om niet te vergeten! Met dit ticket bekijkt u een show bij Tablao Cordobes, op de Ramblas in Barcelona. U kunt uw avond compleet maken door een drankje of diner toe te voegen aan uw ticket.

Hoogtepunten

- Ervaar een authentieke Flamingo show op een locatie met rijke historie
- Drink en diner tijdens de show
- Bewonder de weelderige kostuums
- Geniet van een avond gevuld met zang, muziek en feest

Wat kan ik verwachten?

Opgericht in 1970, de Tablao Cordobés wordt beschouwd als een van de meest belangrijke flamenco-lokaties van Spanje. Tijdens deze internationaal erkende show, zult u de magie en charme van de authentieke flamenco ervaren.

De locatie Tablao Cordobés is echt uniek, met een grot-achtige vorm die de noodzaak van geluidsversterking elimineert. De architectuur, gecombineerd met de sterkte stemmen van de zangers en de prachtige gitaarmuziek, geeft het een karakteristiek en natuurlijk geluid. Maximaal 180 mensen kunnen plaatsnemen rond het podium om de muzikanten, dansers en zangers te bekijken. Veel van deze gerenommeerde artiesten hebben flamenco tijdens hun jeugd gestudeerd, hebben internationaal getourd en hun talent is erkend met awards en onderscheidingen.

Met dit ticket heeft u ook recht op een drankje of een heerlijk diner, tijdens de show. Het diner wordt geserveerd door een ober en een buffet met maar liefst 32 warme en koude Spaande specialiteiten. Probeerde paella, tapas, vlees, vis en rijst. En houd een gaatje vrij voor een heerlijke selectie van acht desserts! Onbeperkte hoeveelheid drankjes is inbegrepen bij het diner: kies uit wijn, sangria, bier, frisdrank, mineraal water en koffie.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar Tablao Cordobés. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.

Ticket categorieën

Volwassene (9+)
Kind (3-8)
Baby (0-2): gratis

Openingstijden

Show en drankjes
Dagelijks om 17:50, 19:15, 21.00, 22.30 uur. 

Show en diner
Dagelijks om 18.00, 19.30 en 21.15 uur.

Wat is niet inbegrepen?

- Vervoer
- Tips

Bestel

maa, 28 sep 2020

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 1 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot Tablao Cordobés
- Flamenco show
- Drankje of diner, afhankelijk van uw boeking

Routebeschrijving

Flamenco Show Tablao Cordobes

Adres
Tablao Cordobes La Rambla 35 08002 Barcelona

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!