Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

De Gaudi Tour

4.2 (24)
Vanaf € 101,00

U kunt Barcelona niet noemen zonder ook Antoni Gaudi te noemen. Gaudi's wereldbekende gebouwen zijn iconische symbolen geworden voor de stad Barcelona! Deze tour is inclusief een bezoek aan twee van de beste kunstwerken: Casa Batlló en de Basiliek Sagrada Familia.

Hoogtepunten:
- Geniet van een begeleide tour door Barcelona
- Bewonder het beste werk van Gaudi
- Wandel door Passeig de Gràcia
- Bezoek Casa Batlló
- Verken Sagrada Familia

Ervaar enkele van Gaudi's beste werkstukken
Antoni Gaudi, visionair architect tijdens Barcelóna's art nouveau periode, begin vorige eeuw, heeft Barcelona opgeluisterd met bijna al zijn buitengewone en mooie gebouwen. Deze tour is inclusief twee van zijn beste gebouwen.

Eerste halte tijdens de tour is Passeig de Gràcia, wandel door de bekende winkelstraat. Deze wijde elegante laan is gebouwd door en voor de rijke bewoners van Barcelona. Aan deze straat liggen twee van Gaudi's huizen: Casa Batlló en Casa Milá. Tijdens deze tour krijgt u de kans om Casa Batlló van binnen te bewonderen.  

Het tweede deel van de tour is een begeleide tour naar één van 's werelds meeste bezochte gebouwen - Basiliek Sagrada Familia.

Sagrada Familia is het kroonjuweel van Gaudi's werk. De rijkelijke details en de betekenis ervan moeten uitgelegd worden om dit fascinerende en buitengewone gebouw echt te kunnen waarderen. Uw gids zal vertellen waarom dit gebouw zo buitengewoon is: de details, de symbolen, de structurele geheimen en de technische innovatie.

Het was de wens van Gaudi dat de kerk, die nog steeds in aanbouw is, door de mensen werd gefinancierd, en niet door belastingen of sponsoren, en daarom betaalt u een toegangsprijs.

U begeleide tour eindigt bij Sagrada Familia, en nadien kunt u zo lang u wilt blijven om de kolossale kerk verder te verkennen.

De tour is in het Engels.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee op de tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Plaça Catalunya. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Sagrada Familia.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 3½ uur.

Is er een dress code?
Ja, binnenin Sagrada Familia mag u geen tank tops, mouwloze shirts, korte shorts of sandalen dragen.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

 

Openingstijden

Dagelijks om 09.00u.

Bestel

zat, 3 oct 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 3 uur 30 minuten

Routebeschrijving

De Gaudi Tour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!