Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Camp Nou: FC Barcelona & Museum

4.5 (100)
Vanaf € 33,00

Bezoek Camp Nou- thuisbasis van FC Barcelona! Boek uw tickets vanaf thuis, vermijdt de wachtrij bij de kassa zodat u meer tijd heeft om het stadium te verkennen en het FC Barcelona museum! Als u wilt kunt u een audio gids huren om meer te weten te komen over het wereldberoemde stadium en voetbalteam.

Hoogtepunten

- Verken Camp Nou, thuisbasis van FC Barcelona
- Bezoek het FC Barcelona museum
- Vermijdt de lange wachtrijen bij de kassa
- Kom meer te weten met behulp van een audio gids (5€)

Wat kan ik verwachten?

Bezoek Camp Nou - Thuisbasis van FC Barcelona
De tour is zonder begeleiding. U kunt vrij rondlopen en op eigen tempo het stadium verkennen. U kunt delen van het stadium zien die normaal niet worden getoond op de tv zoals de kleedruimte van de tegenstander en de persruimte. U bent zo dichtbij de magie van voetbal dat u het gras kunt ruiken!

Nadat u het stadium heeft verkent, eindigt u bij het FC Barcelona museum waar u de vele trofeeën  kunt bekijken die FC Barcelona heeft gewonnen in de afgelopen jaren.

Hierna kunt u direct naar de officiële Megastore gaan waar u allerlei dingen kunt kopen zoals souvenirs, sjaals en uw persoonlijk FC Barcelona shirt met op de achterkant uw eigen naam of de naam van uw favoriete speler!

U moet u tickets afhalen bij het kantoor van uw agent in het centrum van Barcelona zodat u de wachtrij bij de kassa vermijdt en meteen het stadium binnen kunt lopen.

Hoe werkt het?

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar Barcelona.

Hoe werkt het?
Wanneer u in Barcelona aankomt moet u uw tickets ophalen bij het kantoor van uw plaatselijke reisagent Travel Connection Spain in het centrum van Barcelona. Het adres en openingstijden staan op uw e-ticket.

Let wel u kunt u tickets niet ophalen op zaterdag en zondag.

Hoe lang is mijn ticket geldig?
Uw ticket is een geheel jaar geldig vanaf de gekozen datum.

Is er een audio gids beschikbaar?
Ja, U kunt ter plekke een audio gids huren voor de prijs van 5€.

Belangrijke informatie

- Op wedstrijddagen is Camp Nou gesloten. Het museum is wel open op wedstrijddagen maar zal 3 uur voor de aftrap sluiten en pas anderhalf uur na de aftrap weer open gaan (tijdens deze periode kunt u het stadium niet bekijken vanwege de wedstrijd).

Ticket categorieën

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de  en 10 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Openingstijden

Openingstijden van Travel Connection: Ma. – Vr. van 9:30 - 13:30 & 15:00 – 18:00. Zaterdag en zondag GESLOTEN! Let op: gesloten op feestdagen.

Bestel

vri, 2 oct 2020

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Routebeschrijving

FC Barcelona en Camp Nou Tour

Adres
Carrer Bruc 39, 08010 Barcelona

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!