Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

FC Barcelona Stadion: Camp Nou Experience

 
Vanaf € 64,00

Bezoek Camp Nou, het beroemde stadion waar FC Barcelona speelt. Naast het stadion bezoekt u ook het museum en de memorabilia. Voel hoe het is om in de voetbalschoenen van een professionele voetballer te staan!

Hoogtepunten

- Bezoek het stadion van FC Barcelona, Camp Nou
- Bekijk de trofeeën en andere memorabilia van het team
- Krijg een voorproefje van hoe het is om een profvoetballer te zijn
- Leer alles over de geschiedenis van het stadion
- Neem de gratis bus van en naar de ontmoetingsplek

Wat kan ik verwachten?

Duizenden voetbalfans maken elk jaar een pelgrimstocht naar Camp Nour. Tijdens deze tour ervaart u hoe is het om te lopen door het grootste stadion van Europa.

De tour met gids begint in het museum van het stadion. Er valt veel te ontdekken in de exposities, zelfs voor diegenen die al goed op de hoogte zijn van wat Barça te bieden heeft. Het is niet verwonderlijk dat het museum een hele ruimte heeft opgedragen aan de trofeeën van FC Barcelona. Wat minder snel te verwachten is dat het museum ook een permanente privé kunstcollectie tentoonstelt. U ziet werken van lokale kunstenaars zoals Dalí, Miró en Tàpies.

De tour gaat verder naar de vele hotspots van het stadion, zoals de kleedkamer van de bezoekers, de televisiestudio, de gemengde zone, de perskamer, de persbox en de tribune.

Als u de tunnel bereikt die de spelers naar het veld leidt, ziet u een panoramisch uitzicht op het hele stadion. Dit is de plek waar de grootste voetbalsterren lopen om naar het veld te gaan. De Nederlander Jan Cruyff, maar ook Kubala, Maradona, Guardiola en Ronaldinho: zij hebben allemaal dit pad bewandelt om geschiedenis te schrijven.

De tour eindigt op de tweede verdieping waar u de fascinerende Multimedia ruimte kunt bezoeken, die is gerenoveerd in 2010. Hierna kunt u zolang als u zelf wilt blijven in het museum en in het stadion. U kunt ook nog even winkelen in de officiële fanshop van FC Barcelona.

Hoe werkt het?

Kort nadat de boeking is voltooid ontvangt u het e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem het mee naar de tour of laat het ticket zien vanaf uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

Vanwege onder andere het grote aantal trappen tijdens deze tour, is een bezoek aan Camp Nou niet aan te raden aan personen met beperkte mobiliteit.

Ticket categorieën

Volwassene (11+)
Kind (4-10)
Baby (0-3): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Vervoer naar het centrum van Barcelona
- Vervoer van en naar uw hotel

Bestel

vri, 26 mrt 2021

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live guide

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot het FC Barcelona Museum
- Vervoer van het meeting point naar Camp Nou
- Een tweetalige gids: Engels of Spaans
- Radio gids systeem

Routebeschrijving

FC Barcelona Stadion: Camp Nou Experience

Adres
Carrer de Balmes, 5 08007 Barcelona Spanje

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!