Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Casa Batlló: Skip the line

5.0 (1)
Vanaf € 26.8

Bezoek één van Gaudi's meest beroemde gebouwen - Casa Batlló! Casa Batlló bevindt zich aan de winkelstraat Passeig de Gracia en het is een architecturaal meesterwerk! Met vooraf geboekte tickets, vermijdt u de wachtrij bij deze populair bezienswaardigheid!

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij Gaudi's Casa Batlló
- Kom meer te weten met behulp van uw audio gids
- Kinderen onder de 7 jaar zijn gratis

Verken Gaudi's Casa Batlló
Gaudi heeft het gebouw ontworpen voor Josep Batlló, een rijke aristocraat, het is een zeer luxe woning. Señor Batlló woonde met zijn familie op de onderste twee verdiepingen en de bovenste verdiepingen werden verhuurd als appartementen.

Aan de buitenkant lijkt het of de gevel van Casa Batlló gemaakt is van schedels en botten. De "schedels" zijn echter balkons en de ""botten" zijn de ondersteunende pilaren.

Gaudi gebruikte kleuren en vormen die voorkomen in het onderwaterleven ter inspiratie voor zijn creativiteit van dit gebouw, de kleuren van de gevel zijn die van natuurlijk koraal. Het gebouw is een prachtig en origineel werk en zeker een bezoek waard.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar Casa Batlló.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 7 en 17 jaar. Kinderen onder de 7 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

 

Ticket categorieën

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 7-17. Children under age 7 are free when accompanied by a paying adult.     

Openingstijden

Openingstijden: 9.00u – 20.00u

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Routebeschrijving

Casa Batlló: Skip the line

Adres
Passeig de Gràcia, 43 08007 Barcelona

×