Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Casa Batlló: zonder wachtrij

4.8 (80)
Vanaf € 23,50

Bezoek één van Gaudi's meest beroemde gebouwen: Casa Batlló. Casa Batlló bevindt zich aan de winkelstraat Passeig de Gracia en het is een architecturaal meesterwerk. Met vooraf geboekte tickets, vermijdt u de wachtrij bij deze populair bezienswaardigheid!

Hoogtepunten

- Sla de rij over naar Gaudí's iconische Casa Batlló
- Bezoek de mezzanine waar de familie Batlló woonde
- Bekijk het UNESCO-werelderfgoed
- Kom meer te weten met behulp van uw audioguide
- Kinderen onder de 7 jaar zijn gratis

Wat kan ik verwachten?

Casa Batlló is een van de architecturale meestwerken van Antoni Gaudí. Dit iconsiche monument, gelegen in een winkelstraat, valt op dankzij zijn opvallende ontwerp en kleurenschema. Casa Batlló staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, wat betekent dat het gebouw zo belangrijk is dat het wettelijk beschermd moet worden door internationale verdragen. Met andere woorden, Casa Batlló is niet alleen een gebouw, maar een legendarisch icoon van kunst.

Señor Josep Batlló, een rijke aristocraat, af Gaudí de opdracht dit huis te ontwerpen.  Señor Batlló woonde met zijn familie op de onderste twee verdiepingen en de bovenste verdiepingen werden verhuurd als appartementen. De mezzanine, waar de familie Batlló ooit woonde, heeft een legendarisch uitzicht. Vanaf hier ziet u de zolder waar de wasruimten zich bevonden. U vangt zelfs een glimp op van de trap, die ooit werd gebruikt door bevoorrechte buren. En niet te vergeten het prachtige uitzicht op de daken!

Aan de buitenkant lijkt het of de gevel van Casa Batlló gemaakt is van schedels en botten. De 'schedels' zijn echter balkons en de 'botten' zijn de ondersteunende pilaren. Gaudi gebruikte kleuren en vormen die voorkomen in het onderwaterleven ter inspiratie voor zijn creativiteit van dit gebouw, de kleuren van de gevel zijn die van natuurlijk koraal. Het gebouw is een prachtig en origineel werk en zeker een bezoek waard.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar Casa Batlló.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (7-17)
Baby/kind (0-6): gratis

Openingstijden

Dagelijks van 9.00 – 21.00 uur.

Bestel

vri, 2 oct 2020

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Wat is inclusief?

- Ticket waarmee u de wachtrij overslaat bij Casa Batlló
- Een audioguide

Routebeschrijving

Casa Batlló

Adres
Passeig de Gràcia, 43 08007 Barcelona

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!