Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Barcelona Aquàrium

4.7 (3)
Vanaf € 20.6

Breng een leuke dag door met het verkennen van de onderwater wereld van Barcelona Aquarium! Het aquarium heeft heel veel activiteiten voor kinderen en volwassenen en het wordt beschouwd als de belangrijkste Marine recreatie en onderwijscentrum in de wereld van de Middellandse zee.

Hoogtepunten:
- Bezoek het ongelofelijke aquarium van Barcelona
- Bekijk de 35 aquariums en 11,000 dieren
- Verken de kinderafdeling Explora!
- Probeer de 50 interactieve activiteiten

Verken het leven in de zee
Met een serie van 35 tanks, 11,000 dieren en 450 verschillende diersoorten, een 80 meter lange onderwater tunnel, zes miljoen liter water en een immens Oceanarium, het enige in Europa, is dit aquarium zeer uniek en u moet dit gezien hebben als u Barcelona bezoekt. Meer dan 14 miljoen mensen hebben al een bezoek gebracht aan de geweldige aquarium!

Kinderen kunnen zich vermaken en leren over het marine leven op de kinderafdeling Explora genaamd. Hier bevinden zich 50 interactieve activiteiten die kinderen aan kunnen raken, die ze kunnen zien, waar ze naar kunnen luisteren, zodat ze de natuur kunnen onderzoeken en ontdekken.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar Barcelona Aquarium.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Ticket categorieën

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 4-12. Children under age 4 are free when accompanied by a paying adult.

Openingstijden

Openingstijden Julie & augustus: 9.30u – 23.00u Juni, september en in het weekend: 9.30u – 21.30u Rest van het jaar: 9.30u – 21.00u (Toegang tot 1 uur voor sluitingstijd)

Bestel

don, 13 dec 2018

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Barcelona Aquàrium

Moll d’Espanya del Port Vell, s/n 08039 BARCELONA