Proef Barcelona

Ervaar de rijke food culture van Barcelona! Proef heerlijke Tapas en kom meer te weten over locale wijnen. Boek hier tickets voor een food & wine tour door Barcelona voor een watertandende ervaring!

Proef Barcelona
 
Wijn en Cava Tour

Wijn en Cava Tour

4.0
(1)

Tickets voor de Wijn en Cava Tour rond Barcelona. Tijdens de Wijn en Cava Tour rond Barcelona bezoekt u 3 wijnkelders en krijgt u uitleg over het productieproces en proeft u wijn en cava! Reserveer de tickets voor Wijn en Cava Tour hier!

Vanaf € 87.00
Tapas avond wandel tour

Tapas avond wandel tour

Neem een wandel tour langs de beroemde tapas bars en proef Barcelona! Het is een geweldige manier om uw reis naar Barcelona te starten. U krijgt een overzicht van de stad en u leert hoe u tapas moet bestellen en ontdekt de beste bars en cafeetjes in Barcelona. Verzeker uw tickets, boek vandaag nog!

Vanaf € 81.20
Dessert & chocolade wandel tour

Dessert & chocolade wandel tour

Houdt u van zoetigheid! Dan is onze Dessert & Chocolade tour zeker iets voor u. Uw gids neemt u meer naar geselecteerde chocolade winkels, bakkerijen en cafeetjes in Barcelona waar u kunt genieten van al het lekkers. Zorg ervoor dat u uw tickets vanuit thuis boekt!

Vanaf € 62.60
Wijn proeven

Wijn proeven

Proef en kom meer te weten over de verschillende Spaanse kwaliteit wijnen! Dit gezellige wijn proeven vindt plaats in een unieke wijn winkel in het centrum van Barcelona. Krijg een plaatsje op deze populaire tour, boek uw tickets vanuit thuis!

Vanaf € 75.40
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen